Lef om lief
te hebben

Lees verder

De workshop Lef om Lief te hebben is gebaseerd op mijn eigen zoektocht naar hoe ik lief kan hebben zonder dat ik mezelf verlies binnen een (liefdes)relatie. Dat oude overlevingspatronen (waaronder verlatingsangst) iedere keer weer zo pijnlijk zichtbaar werden als ik me in een relatie bevond. Ik had het anders te doen, maar wist niet goed hoe. Totdat ik besefte dat ik mezelf eerst goed heb te leren kennen en te begrijpen. Weet hebben van mijn onbewuste besluiten/overtuigingen die ik als klein meisje mezelf heb aangeleerd zodat er van mij gehouden werd. Ik had Lef nodig om deze reis te maken en te onderzoeken en had Lief te zijn voor wat ik tegenkwam. Het heeft me doen beseffen dat ik niet kan veranderen hoe ik ben gevormd, maar wel de keuze heb om het pad te kiezen waarin ik afgestemd ben op mezelf, zuiver kan handelen en me daardoor echt kan verbinden met de ander.

Lef om Lief te hebben is een 1 of 3 -daagse workshop waarbij de verbinding met jezelf en de ander centraal staat. Dat je het lef hebt om jezelf beter te leren kennen. Dat je durft te voelen wat je tegenkomt in contact met de ander en daar authentiek naar handelen. Dat je bewust wordt van je eigen aandeel als het lastig of pijnlijk wordt binnen een relatie en daar verantwoordelijkheid voor neemt.

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP BEDOELD
Voor iedereen die het lef heeft naar zichzelf te kijken en wil leren om lief te hebben vanuit volle, (misschien deels onbenutte) potentie; Of je nu geen relatie hebt, of er net een is verbroken, of je net in een nieuwe relatie zit of al jaren bij elkaar bent dat maakt niet uit.

WAT LEVERT DEZE WORKSHOP JOU OP?
Je leert;
– Jezelf opnieuw ontdekken
– De dynamiek van jouw gezin van herkomst beter te begrijpen en inzicht verschaffen in hoe het jouw leven beïnvloedt
– Emoties als bang, boos blij en bedroefd beter te begrijpen en daar woorden aan te geven
– Wat intimiteit voor jou betekent en welke soort intimiteit het beste bij jou aansluit
– Je eigen hechtingsstijl te herkennen en te weten welke invloed dit heeft op jouw relatie
– Meer inzicht krijgen in en verantwoordelijkheid nemen voor jouw onbewuste patronen
– Te verbinden met jezelf en daardoor met de ander
– Je leert bij jezelf te blijven binnen een relatie
– Meer compassie hebben voor jezelf en voor de ander

PROGRAMMA
1-dags workshop
De dag is verdeeld in drie blokken. In het eerste blok onderzoek je waar je vandaan komt en wie je bent. In het tweede blok ga je wat dieper in wat intimiteit voor je betekent en hoe je je hecht. In het derde blok ga je de inzichten vertalen in de dingen die je kunt veranderen in je leven.
3-daagse workshop
In deze workshop ga je nog intensiever aan de slag met de verschillende onderwerpen zoals identiteit, contact maken, intimiteit en hechting. De drie dagen zijn onderverdeeld in dag 1 “Lef om jezelf te onderzoeken.” Dag 2 “Lef om te verbinden.” Dag 3 “Lef om te doen.” Na de driedaagse ben je in staat om wat je geleerd hebt over jezelf te integreren in je leven.

PRIJZEN WORKSHOP
1 daagse €194,00 p.p incl. btw
3 daagse €494,- p.p incl. btw
Koffie, thee en lunch is bij de prijs inbegrepen

DE LOCATIE
De Roos
Pieter Cornelisz Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam
Tel. 020 6890081

Bij deze workshop dient het aantal deelnemers minimaal 6 en maximaal 12 te zijn.
Indien de workshop vol is, kun je je hiervoor niet meer inschrijven.

TIJD
Alle workshops zijn van 10:00 tot 17:00

JA! IK WIL LEREN LIEF TE HEBBEN MET LEF! 
Gebruik het onderstaande contactformulier om je aan te melden.
Vermeld hierbij de datum van de workshop en je telefoonnummer.

Contact


Yes! Bericht is succesvol verstuurd.
Foutje! Gelieve alle velden volledig en juist invullen.
Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op.

Contactgegevens
Bezoekadres: Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

mail@bellestokhof.nl
06 46 293 229