Relatietherapie

Lees verder

Als relatietherapeut bemiddel en faciliteer ik bij gesprekken tussen twee dierbaren over hun relatie. Deze manier van coachen geeft mogelijkheden om uit te zoeken hoe je elkaar gelukkig kan maken. Het gaat dus vooral over het openstellen van jezelf naar de ander en het vinden van een effectieve middenweg van jullie wensen binnen de relatie. Relatietherapie gaat over de mogelijkheden voor partners om samen weer liefdevol te verbinden.

Voor wie is relatietherapie in Amsterdam bedoeld?

Iedereen heeft wel een aantal relaties die dierbaar zijn. Of dit nu met een familielid, vrienden, collega’s of je partner is. De bedoeling van deze relaties is dat het je gelukkig maakt en die andere persoon je leven verrijkt. Het kan ook voorkomen dat een dierbare relatie je ook diep ongelukkig maakt. In mijn rol als relatiecoach help ik diegene die willen werken aan deze relatie en weer gelukkig met elkaar willen zijn.

Wat levert relatietherapie op?

Wanneer u begint aan een relatietherapie traject gaat u een aantal gesprekken aan. Tijdens deze gesprekken ga ik op zoek naar de mogelijkheden om u en uw relatie weer samen gelukkig te maken. Na de gesprekken kunt u onder andere het volgende ervaren: jullie begrijpen elkaar beter, weten elkaars zwaktes en weten hier mee om te gaan, voelen zich meer verbonden met elkaar en weten hoe jullie elkaar kunnen uitdagen op een positieve en leuke manier.

Je relatietherapeut in Amsterdam

Als relatietherapeut in Amsterdam ben ik op afspraak te vinden in het Coachhuis bij het Vondelpark. Ben je op zoek naar een coach in een ander gedeelte van Nederland? Ook dan kan je contact met mij opnemen: ik kan ook naar een locatie in je buurt komen.

Contact


Yes! Bericht is succesvol verstuurd.
Foutje! Gelieve alle velden volledig en juist invullen.
Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op.

Contactgegevens
Bezoekadres: Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

mail@bellestokhof.nl
06 46 293 229