Persoonlijke ontwikkeling

Lees verder

Personal coaching kan je helpen bij het vinden van de antwoorden op vraagstukken over onder andere je eigen functioneren, je onbewuste valkuilen of waar je misschien nog niet ontdekte krachten liggen. Een coaching traject bestaat uit een aantal gesprekken in een veilige, vertrouwde setting waarin we samen op zoek gaan naar die antwoorden die jij zoekt.

Voor wie is persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam bedoeld?

Deze vorm van coaching is geschikt wanneer je je verder wilt ontwikkelen in je manier van handelen, erachter wilt komen welke invloed je gedrag heeft op je omgeving of meer de regie wilt hebben in je eigen leven. Tijdens een personal coaching traject worden vragen zoals ‘hoe geef ik mijn grenzen beter aan? en ‘hoe communiceer ik effectiever?’ tot ‘hoe leer ik meer vertrouwen op mijzelf?’ besproken. Natuurlijk zijn er vele verschillende uitgangspunten die besproken kunnen worden tijdens personal coaching.

Wat levert persoonlijke ontwikkeling mij op?

Persoonlijke ontwikkeling draait om het krijgen van inzichten, zelfvertrouwen en het aandurven van veranderingen. Door je persoonlijke effectiviteit te vergroten kun je meer open staan tot het bereiken van de doelen die jij hebt gesteld voor jezelf.

Het vergroot de grip op je eigen handelen en je bent beter in staat je doelen te stellen en te verwezenlijken. Het vergroten van je persoonlijke effectiviteit kun je bereiken door middel van een voor jou op maat gesneden personal coaching traject.

Persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam

Als personal coach in Amsterdam ben ik op afspraak te vinden in het Coachhuis bij het Vondelpark. Ben je op zoek naar een coach in een ander gedeelte van Nederland? Ook dan kan je contact met mij opnemen: ik kan ook naar een locatie in je buurt komen.

Contact


Yes! Bericht is succesvol verstuurd.
Foutje! Gelieve alle velden volledig en juist invullen.
Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op.

Contactgegevens
Bezoekadres: Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

mail@bellestokhof.nl
06 46 293 229