Wat zeggen klanten over mij?

Lees verder

Belle kwam op mijn pad toen ik op heel veel vlakken vastliep in mijn leven. Ik liep rond met grote levensvragen en voelde aan alles dat ik op een keerpunt in mijn leven was aanbeland. Ik ervaarde dat ik meer aan het ‘overleven’ dan echt aan het ‘leven’ was. Mijn angsten hielden me klein en weerhielden me ervan om het leven te leiden zoals ik dat diep van binnen verlangde. Met Belle naast me, ben ik op onderzoek gegaan naar mijn overtuigingen, angsten, patronen en blokkades. Een spannende reis, omdat ik mezelf meer dan ooit ben tegengekomen. Maar met Belle naast me voelde ik het vertrouwen om dit vol overgave aan te gaan. Belle haar grootste kracht is vanuit mijn ervaring, hoe ze mind en body met elkaar in verbinding brengt. Dat doet ze op een liefdevolle en confronterende manier, waardoor bij mij de mist is verdwenen en er complete helderheid is ontstaan. Ik heb niet alleen antwoorden op heel veel vragen gekregen, maar ook op een dieper niveau blokkades verwerkt. Ik voel me zoveel vrijer, mijn levenslust stroomt en meer dan ooit durf ik keuzes te maken vanuit mijn eigen kern. Yes, dit is leven! 

Stephanie 

Ik heb Belle ervaren als een professional. Gedreven, enthousiast, boordevol energie bij alles wat ze doet. In het coachen zie ik haar oprechtheid in de zoektocht naar de goede interventies voor haar cliënten. Haar vakmanschap is ook zichtbaar in haar trainingswerk. Alert op wat er in de groep gebeurt en vanuit kennis en intuitie geeft ze haar deelnemers juist datgene wat ze zoeken.
Het is ook genieten om Belle in te zetten als trainingsactrice. Ik hoor deelnemers bijna altijd aangeven: Ja, precies, zo doet hij/zij, helemaal. Hoe weet je dat? Heb je met hem/haar gepraat. En naast het goede acteerwerk, is ze ook in staat om de zuivere feedback te geven op een wijze, die binnenkomt.

Ik vind Belle een fijne collega en een bijzondere vrouw met wie ik graag nog jaren samenwerk.

Cor van Geffen
Artha
Leiderschap in ontwikkeling

Belle heeft me al regelmatig een spiegel voorgehouden waardoor ik veel sneller inzichten heb gekregen in mijn mechanismen. Zij is analytisch scherp en iemand die door goed te luisteren vanuit afstand snel tot diepere lagen weet door te dringen. Ik vind het heel fijn dat ze me telkens weer zelf laat inzien dat ik dingen ook vanuit een ander perspectief kan benaderen. Ze helpt me concreet om stappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik voel me altijd weer rustiger na een gesprek met haar. Ik kan Belle zeer aanbevelen als scherpe coach met een warm hart.

Antoinette

Ik kwam bij Belle Stokhof doordat ik al enige tijd op zoek was naar een baan. Omdat ik een aantal maal net niet de baan kreeg, vroeg ik me af wat hoe ik op mijn gesprekspartners over kwam. Belle heeft mij geholpen rust en kracht uit te stralen waardoor ik in staat was net dat extra beetje overtuigingskracht uit te stralen. Vrij snel daarna kon ik gelukkig weer aan het werk!

Coen

Ik heb Belle ervaren als een coach waar ik me elke keer weer welkom voel. Vanuit deze veiligheid heeft ze mij begeleid naar dichter bij mijzelf te komen, bij wie ik ben. Mijn identiteit. Belle heeft me begeleid op mijn reis naar wie ik ben. Haar scherpe vragen combineert zij met humor zodat het luchtig bleef voor mij. Dit betekent niet dat ze mij de ruimte gaf om mijn thema’s die ik liever vermijd, te ontlopen. Belle zorgt ervoor dat de dingen die ik moeilijk vind, aan te gaan zodat ik stappen zet in mijn ontwikkeling.

Chris

Contact


Yes! Bericht is succesvol verstuurd.
Foutje! Gelieve alle velden volledig en juist invullen.
Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op.

Contactgegevens
Bezoekadres: Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

mail@bellestokhof.nl
06 46 293 229