Adoptiecoaching in Amsterdam

Lees verder

Mijn special field of interest is adoptiecoaching. Ik ben zelf namelijk geadopteerd en hierdoor merk ik dat mijn geadopteerde cliënten zich veilig en herkend voelen. Tijdens een adoptiecoaching traject help ik je als ervaringsdeskundige door middel van gesprekken op zoek te gaan naar antwoorden op vraagstukken zoals je adoptie en identiteit.

Voor wie is adoptiecoaching bedoeld?

Deze vorm van coaching is geschikt wanneer je geadopteerd bent en hier hulpvragen over hebt. Vaak zijn geadopteerden op zoek naar hun identiteit omdat ze het gevoel hebben dat er belangrijke informatie mist. Niets is minder waar. Jouw identiteit is niet alleen afhankelijk van informatie over de geschiedenis van je biologische verleden. Die zit eigenlijk al binnenin jezelf. Het is alleen samen met mij uitvinden welke ingang jij neemt om daar te komen. Adoptiecoaching is ook geschikt wanneer je graag wilt begrijpen waarom bepaalde vragen en thema’s regelmatig terugkomen en deze je leven sterk beïnvloeden. Dit kan ook het geval zijn tijdens een zwangerschap. Vaak ontstaan er dan veel vraagstukken over hoe een moeder een kind kan afstaan of het gemis van biologische ouders wordt versterkt.

Wat houdt adoptiecoaching in?

Tijdens een adoptiecoaching traject staan onderwerpen zoals hechting- en bindingsangst en dankbaarheid vaak centraal, maar ook de vraag ‘mag ik er zijn?’. Deze vraag staat vaker centraal bij geadopteerden en kunnen het dagelijks leven onbewust beïnvloeden. Uiteraard zijn er vele themas die besproken kunnen worden tijdens het adoptiecoaching traject. Vaak komen er tijdens de gesprekken vragen naar boven waarvan je niet wist dat deze je dwars zaten.

Deze vorm van coaching is geschikt wanneer je rust en balans wilt vinden in jouw innerlijke zoektocht naar je adoptie verleden.

Adoptiecoaching in Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in adoptiecoaching in Amsterdam? Dan ben ik (op afspraak) te vinden in het Coachhuis bij het Vondelpark. Ben je op zoek naar een coach in een ander gedeelte van Nederland? Ook dan kun je bij mij terecht: ik kan ook naar een locatie in je buurt komen.

Contact


Yes! Bericht is succesvol verstuurd.
Foutje! Gelieve alle velden volledig en juist invullen.
Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op.

Contactgegevens
Bezoekadres: Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

mail@bellestokhof.nl
06 46 293 229