Het leven is niet wat het zou moeten zijn. Het is wat het is.
De manier waarop je ermee omgaat, maakt het verschil.
~Virginia Satir~
Lees verder

Type begeleiding


Persoonlijke ontwikkeling


  • Welke overtuigingen en blokkades weerhouden je ervan om te kunnen doen wat je wilt doen? Hoe kun je je hulpbronnen aanboren en kwaliteiten aanscherpen? Personal coaching is er voor dat jij meer leert te vertrouwen op jezelf, zodat je minder afhankelijk bent van de ander voor jouw eigen geluk.
Lees verder

Relatietherapie


  • Wil je investeren in jullie relatie, maar weet je niet zo goed hoe? Het gaat er bij relatietherapie niet zo zeer om wie schuld heeft, maar of je naar jezelf durft te kijken en onder ogen kan zien in hoeverre jouw gedrag invloed heeft op de ander en daarmee dus de wisselwerking in jullie relatie.
Lees verder

Adoptie Coaching


  • Wie ben ik nou eigenlijk en van wie heb ik wat? Waarom voel ik me eenzaam terwijl ik omringd word door mensen die van me houden? En hoe kan ik beter omgaan met het gevoel van afwijzing? Zomaar wat vragen die ieder mens zich zou kunnen stellen, maar een geadopteerd mens misschien wel vaker.
Lees verder
Kwetsbaarheid is de moed hebben om te verschijnen en gezien te worden
Om te vragen wat je nodig hebt
En te delen hoe je je van binnen voelt

~ Brené Brown ~

Neem contact op

Werkwijze


1. Kennismaking

Alles begint met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek waarbij we de doelen en wederzijdse verwachtingen uitspreken. Als dit voor beide partijen goed aanvoelt, gaan we samen een coachingstraject aan. Aan dit kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

2. Coaching

Een coachingstraject duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is. De gesprekken vinden in beginsel plaats in mijn praktijk in Amsterdam, maar kunnen onder voorwaarden ook elders plaatsvinden, zoals in het naast de praktijk gelegen Vondelpark. Door gesprekken, oefeningen en opdrachten werken we aan je doelstellingen.

3. Tussentijds

In de periode dat er geen gesprekken plaatsvinden, ga je aan de slag met misschien wel nieuwe inzichten en eventueel huiswerk. Dit kan vragen bij je oproepen en wellicht heb je dan behoefte aan een klankbord. Vind eerst iemand nabij die je vertrouwt om te delen. Mocht dat niet het geval zijn, dan mag je me gerust mailen.

4. Afronding

Een coachingstraject is geslaagd wanneer jij innerlijk hebt ervaren dat je een vruchtbare ontwikkeling hebt doorgemaakt omtrent jouw levensvragen. Hierdoor neem jij de regie over je emotionele, mentale en praktische leven en heb je solide handvatten om dat te kunnen blijven doen.

Over mij

Lees verder
Schrijf je nu in op mijn workshop LEF om LIEF te hebbenLees verder

Contact


Yes! Bericht is succesvol verstuurd.
Foutje! Gelieve alle velden volledig en juist invullen.
Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact met mij op.

Contactgegevens
Bezoekadres: Van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam

mail@bellestokhof.nl
06 46 293 229